E-mail: martinhitzerd@hotmail.com

Tuinaanleg

Wilt u uw tuin ook laten aanleggen? Ook dat kan ik voor u regelen. Met een samenwerking tussen vakbekwame hoveniersbedrijven leggen wij uw tuin aan. Doordat zij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg en gewend zijn samen te werken met tuinontwerpers, kiezen veel van onze opdrachtgevers voor deze uitvoering. De vakbekwame hoveniers werken volgens de nieuwste methoden en beschikken over alle benodigde papieren en machines voor een vlekkeloos verloop van de aanleg van uw tuin. Ook weten de hoveniers exact hoe de tuinontwerper het bedoeld heeft en zullen met een mindere uitvoering hiervan geen genoegen nemen.

Alle bij de tuinaanleg gebruikte bestratings- en bouwmaterialen van tuintegels tot en met de te gebruiken schroeven voor schuttingen zijn van topkwaliteit en optimaal geschikt bevonden voor hun functie in de tuin.

In overleg kan ik een offerte laten opstellen voor het aanleggen van uw tuin. Er wordt een offerte opgesteld die gespecificeerd per fase aangeeft wat de aanleg van uw tuin gaat kosten conform het tuinontwerp dat ik voor u heb gemaakt.

Wilt u meer weten over de aanleg van uw tuin, neem dan contact met mij op en maak een vrijblijvende afspraak.